Nieuwsbrief

Hallo allemaal,

Er staat een nieuw seizoen voor de deur. We beginnen een beetje met de valse start. De boekingen voor april en de meivakantie zijn overwegend weer geanuleerd, maar ik heb goede hoop dat alles zich ten goede gaat keren in de loop van mei. De gezinsappartementen in de schoolvakantie beginnen al lekker te lopen, maar het is nog niet zo als in 2019. Ca’Palazzo betaalt volledig terug bij een negatief reisadvies.

Er zijn verbeteringen doorgevoerd en al weer enkele mooie specials voor 2021. Als eerste natuurlijk deze nieuwe site. Onderin staat een functie om deze pagina te delen, om maar eens een tip te geven. De oude site is nog wel in de lucht, maar wordt door Google niet meer van deze tijd gevonden. En wat heeft Ca’Palazzo nog meer te bieden?

NB: Door een klik op de tekst in blauw kom je direct op de pagina.

Klik op de foto voor
de link naar de winkel

3 mei is een beetje een feestdag die nu al voor het tweede jaar voorbij zal gaan zonder echt feestje. Op culinair gebied is er bij Ca’Palazzo altijd wat te doen. In het hoogseizoen koken we met de kids, we organisen verschillende culinaire specials zie hier verder in de nieuwsbrief. Maak gebruik van het 3 mei cadeau van Ca’Palazzo en download helemaal GRATIS (zolang de voorraad strekt) dit handzame culinaire woordenboekje van Dolcevia. Op je mobiel heb je dan altijd 350 pagina’s met 2000 woorden en termen bij de hand. De code die je moet gebruiken (die zie je pas bij de kassa) is: WIJNAND3MEI Veel plezier en Onno zou zeggen, ‘door kennis meer genoegen’. Ik hoop dat je iedere keer als je wat opzoekt nog even aan Ca’Palazzo denkt.

De weg wordt in de beton gelegd op de moeilijke stukken,
vanaf nu dus geen slippende wielen meer en de parkeerplaats boven is weer comfortabel bereikbaar.

We kunnen weer wandelen rond Ca’Palazzo en Sam loopt graag mee. Ik heb weer een paar nieuwe routes uitgezet direct vanuit Ca’Palazzo en aan de overkant van de weg ligt nu een web van paadjes waar je ook leuk verstoppertje of Geocaching kunt spelen, ook dan helpt Sam graag meezoeken.
Zo kunnen we beter telewerken,, Voetbal, Wielrennen en OS kijken
Koken met Maroeska Metz en we bezoeken natuurlijk ook producenten zoals hier een Nederlandse, jawel Saffraanproducent

Maroeska Metz is ook beschikbaar op aanvraag voor een speciaal groepsarrangement

De Hot Tub staat er weer voor wanneer het frisjes is, een wat kouder zwembad is daar tussendoor heerlijk.

Wat is er te doen bij, in en rond Ca’Palazzo. In verband met Covid moet er nog veel ingepland worden, maar via de agenda blijf je op de hoogte.

Blijf op de hoogte en delen van de nieuwsbrief wordt op prijsgesteld. Gebruik daarvoor de functie hieronder. Ben je nieuw op de site dan kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief die we maar zeer af en toe sturen.

Deel dit bericht

Niets missen?

Blijf op de hoogte van alle Ca'Palazzo evenementen en aanbiedingen, schrijf je nu in op de nieuwsbrief!
Nieuw

Reserveren of vragen?