Petrano

Petrano is met ruim 130m2 verdeeld over 3 etages het grootste appartement van Ca’Palazzo. Het appartement heeft drie ingangen. Vanaf het panorama terras, de keuken en de zitkamer op de tussen-etage. De keuken, met aangrenzende eetkamer en terras is zeer compleet met een 5-pits gascomfort, oven, combimagnetron, koel vriescombinatie, snijmachine en afwasmachine. En op het terras staat een grote BBQ. Het appartement heeft drie 2-persoons slaapkamers, twee badkamers en een separaat toilet. Op een van de slaapkamers boven kan een extra bed bijgeplaatst worden. Dit appartement kan ideaal gecombineerd worden met het naastgelegen 2 persoons appartement il Mare of de twee in hetzelfde huis gelegen 2-persoons appartementen Catria en Rocca Rosa.
Prijzen vanaf € 650 (3 nachten)

Lavanda

Dit appartement is tegenover de kapel gesitueerd. Het is een ruim 6 persoons appartement. De hoofdslaapkamer is gelijkvloers en heeft een eigen badkamer. De twee slaapkamers op de bovenverdieping delen gezamenlijk een badkamer (op de begane grond). Het appartement heeft een ruim terras gelegen naast de voormalige duiventil en achter Capanno met uitzicht op de ondergaande zon en Monte Nerone. De keuken heeft een vierpits gastoestel, grote koelkast met vriesvak en een vaatwasser. De oude karakteristieke antieke tegelplafonds zijn behouden gebleven en de vloeren zijn afgewerkt met eiken vloerdelen.
Prijzen vanaf € 595 (3 nachten)

Nerone

Dit appartement is zo ingedeeld dat het als twee 2-persoons hotelkamers te gebruiken is maar ook als 4-persoons appartement. De kamers hebben ieder 2 1-persoonsbedden. Die desgewenst gecombineerd tot tweepersoons kunnen worden. De twee zeer royale slaapkamers met eigen luxe badkamer, zijn allebei gelegen aan de woonkamer met keuken. De appartementen hebben als hotelkamer ieder een mooi eigen terras. De woonkamer beschikt ook over een groot terras. Er kan een 5e bed bijgeplaatst worden.
Prijzen vanaf € 580 (3 nachten)

Ginestra

Ginestra is een sfeervol 4-persoonsappartement. Naast een woonkamer met keuken (grote koelkast met vriesvak, magnetron en 2 pits gascomfort), zijn er 2 slaapkamers. Waarvan 1 met 2-persoonsbed van 2,10m (raam met daarvoor een bureau ziet uit op de Monte Nerone) en 1 kamer met twee 1-persoonsbedden. Direct tegen over de ingang en naast de kapel ligt op een idyllische plek het terras voor Ginestra.(zie foto boven genomen vanuit het appartement) Via het straatje dat het kleine van het grote huis scheidt, hebt u uitzicht op de berg Monte Nerone en ondergaande zon. Het straatje leidt naar het beneden gelegen zwembad. Hierboven ziet u o.a. een beeld van het terras, direct tegenover het appartement en naast de kapel.
Prijzen vanaf € 495 (3 nachten)

Capanno

Dit vrijstaande 2-persoons appartement van 50 m2 heeft een royale woonkamer/slaapkamer met houtkachel. Een aparte keuken en badkamer. Zowel de keuken als de woonkamer komen uit op het grote terras waar u s’ochtends heerlijk van uw koffie in de zon kunt genieten. Het appartement heeft terra cotta plavuizen en is sfeervol ingericht.
Prijzen vanaf € 260 (3 nachten)

Mare

Mare is een heel royaal appartement voor 2 personen. Je komt binnen in de grote woonkamer met keuken. De ruimte loopt door via een grote arco naar de slaapkamer en in het verlengde, de half in de rots gebouwde luxe en grote badkamer. Op warme zomerse dagen is het goed toeven in dit appartement met zijn dikke stenen muren en zijn prachtige zeeblauwe stenen vloer. Mare heeft echter een in vergelijking met de andere appartementen relatief klein maar sfeervol terras in het straatje. Ook dit appartement is goed te combineren met de Petrano. Als gezin met wat oudere kinderen ook goed te combineren met Rocca Rosa tot een 4-5 persoons boeking (in Mare kan een extra bed bijgeplaatst worden).
Prijzen vanaf € 260 (3 nachten)

Catria

De Catria is met 24 m2 een voor Ca’Palazzo relatief klein appartement. Het appartement heeft een pantry met grote koelvries combinatie, een combi magnetron en 2 pits gascomfort. Het appartement heeft veel originele details zoals een karakteristiek hoog tegelplafond en natuurstenen muur. Het appartement is afgewerkt met een geïsoleerde eiken houten vloer. De Badkamer heeft naast een douche, wastafel en toilet ook een bidet.Direct aan de voordeur ligt een ca 30m2 groot privé terras. Via de trappen in het straatje bereikt u het lager gelegen zwembad.
Prijzen vanaf € 260 (3 nachten)

Rocca Rosa

Gelegen onder Catria. Een voormalige oude stal met origineel steeneiken plafonddelen. Het is een 2-persoons appartement met pantry, 2-pits gascomfort ruime koelvriescombinatie en combimagnetron. Een beschut, royaal en gezellig terras vanwaar u door het straatje een prachtig uitzicht hebt op de ondergaande zon. Het appartement is tevens een goede uitbreidingsoptie voor het in hetzelfde huis gelegen 6-persoonsappartement Petrano of in combinatie met de boven gelegen Catria geschikt voor ouders met 1 of twee zelfstandige kinderen. In geval van slecht weer heeft het appartement beperkte binnenruimte. Een combinatie met appartement Mare dat wel beschikt over voldoende binnenruimte is dan ideaal.
Prijzen vanaf € 210 (3 nachten)

Art & Bike Hostel Pergola Monte Catria

Het Hostel is gelegen op de oude stadsmuur in het historische centrum van het Middeleeuwse stadje Pergola. De hoofdentree zoals u die op de foto ziet is gelegen aan de via Piave 14. Op deze verdieping bevindt zich aan de achterzijde een slaapkamer met 2 1p bedden. Op de eerste etage bevindt zich de keuken en een woon- eetkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime 'master bedroom' met een 2.10m tweepersoonsbed, aan de straatzijde en een slaapkamer met 2 1p bedden. Op de dakopbouw is een badkamer met douche, toilet en badkamer. Hier is ook het dakterras met een geweldig uitzicht en volop zon. Vanaf het straatniveau bereikt je vanuit het centrale trappenhuis op -1 een ruime badkamer en een wasmachine ruimte. Op -2 is de 4e slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden op -3 bevindt zich de garage welke weer uitkomt op de straat vlakbij de rivier. In de garage staat de technische installatie en is plaats voor de (huur)fietsen.
Prijzen vanaf € 450 (3 nachten)

Ca’Palazzo nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven en speciale aanbiedingen ontvangen in je mailbox? Meld je dan aan op de Ca’Palazzo nieuwsbrief.