Arrangement Fietsen is Leuk

Op 25 mei 2009 ontvingen we de Giro d’Italia rond Ca’Palazzo. Het was een monsterlijk zware etappe van 235 km met meer dan 4000 hoogtemeters. Vertrek was in Pergola en het slotstuk ging over de Tre Monti, de bergen Monte Nerone, Monte Catria en de finish op de Monte Petrano. Het uitzicht vanuit het zwembad van Ca’Palazzo.

Het arrangement vind je via deze link op de site Fietsen is Leuk.

Huub Duijn pakt de Strava KOM Ca’Palazzo

Voordeel is dat er vanaf toen mooi asfalt lag op al die wegen. Dat werd gaandeweg minder tot soms ronduit slecht. Gelukkig hebben we hier ook een groot netwerk van gravelwegen (Strade Bianche) waar je je met de moutainbike kunt uitleven.

Vertrek arrangement Tre Monti in Cagli met Steven Rooks (geheel rechts)

2024 is wat nieuw asfalt weer een geluksjaar. We hebben de Queens Stage van de Tirreno Adriatico begin maart gehad. Vanuit Sassoferrato werd min of meer rond Ca’Palazzo een etappe verreden met aankomst weer op de Monte Petrano. Gevolg was dus weer meer dan 180km goed asfalt voor de racefietser. 

Vertrek Giro 2009 in Pergola. Praatje met ploegleider Erik Breukink.

En begin juli finisht de Giro Donne 2024 in het op 45 km gelegen Urbino en vertrekt weer aan de voet van de Monte Catria in het op 6 km van Ca’Palazzo gelegen kasteeldorpje Frontone. Vandaar gaan ze over Pergola via Sassoferrato naar Foligna, dus daar ligt ook weer goed asfalt. 

Mountainbike Special rond Ca’Palazzo

Tijd dus om een mooi arrangement met Fietsen is Leuk te maken. Kijk daarvoor via deze link op hun site!!!!

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Testimonials over Ca’Palazzo

Mooie vergezichten geven mooie inzichten De beste publiciteit maak je niet zelf, maar die maakt een ander voor je. Net als je van je tevreden ...
Meer

Actief met Marche and Bike

Marche and Bike heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als professionele aanbieder van Outdoor activiteiten. Ca’Palazzo gaat vanaf 2024 meer met heb samenwerken. Op de ...
Meer

Niets missen?

Blijf op de hoogte van alle Ca'Palazzo evenementen en aanbiedingen, schrijf je nu in op de nieuwsbrief!
Nieuw

Reserveren of vragen?