Actief met Marche and Bike

Marche and Bike heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als professionele aanbieder van Outdoor activiteiten. Ca’Palazzo gaat vanaf 2024 meer met heb samenwerken. Op de eigen website van Marche and Bike vind je alle informatie. Hieronder enkele voorbeelden.

Bird Watching is een combinatie van een prachtige wandeltocht in de heuvels van de kloof van Furlo en met een expert op zoek naar de vogels van dit gebied. Ca’Palazzo zal het zeker opnemen in de wandelreizen met Natuurlijk Reizen.

Kano varen in de spectaculaire kloof van Furlo. In het weekend is het moeilijk een plekje te krijgen, maar door de week wat makkelijker. Tijdens je verblijf op Ca’Palazzo kun je ook samen met andere gasten boeken. Wil je het liever wat wilder, dan kan dat ook bij Marche and Bike.

Ondertussen neem je dan samen lekker een duik bij het watervalletje.

In galop over de heuvels van de Gola del Furlo

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Testimonials over Ca’Palazzo

Mooie vergezichten geven mooie inzichten De beste publiciteit maak je niet zelf, maar die maakt een ander voor je. Net als je van je tevreden ...
Meer

Arrangement Fietsen is Leuk

Op 25 mei 2009 ontvingen we de Giro d’Italia rond Ca’Palazzo. Het was een monsterlijk zware etappe van 235 km met meer dan 4000 hoogtemeters. ...
Meer

Niets missen?

Blijf op de hoogte van alle Ca'Palazzo evenementen en aanbiedingen, schrijf je nu in op de nieuwsbrief!
Nieuw

Reserveren of vragen?