Koken met Kids bij Ca’Palazzo

Doe mee aan de Pizzawedstrijd en misschien word jij wel de winnaar en kun je voor €50,- (of een troostprijs van €25,-) afhalen bij je favoriete Pizzeria bij jullie in de buurt. Klik hiernaast op de foto en je leest er meer over.

Op woensdag 17 februari is er een tussenprijs voor de leukste Carnavalspizza!

Pizza winactie februari 2021 Vergeet niet te vermelden wat jouw favoriete Pizzeria is. Met woensdag al 17 februari een tussenrpijs de ‘Pollekecarnavalspizzaprijs’

Vooral in de schoolvakanties maken we er bij Ca’Palazzo ook graag een culinair feestje van voor de kids. Vanaf 7/8 jaar blijken ze heel goed in staat te proeven aan het vak van Master Chef. Ik ontleen er veel energie aan als ik de kids zo bezig zie en ze hun talenten zie ontwikkelen.Bij Ca’Palazzo mag je niet alleen aanwijzen wat er op je pizza gaat, je mag ook zelf het deeg maken, rollen, zelf bedekken en in de houtoven doen. Je leert zelf verschillende antipasti maken. Zo word je een beetje Master Chef.

Zelf het deeg voor de pizza maken. Begrijpen wat gist is en wat het doet. Als dat klaar is moet het deeg rusten en is het tijd voor de kids voor verkoeling en dus een plons in het grote zwembad. Ondertussen is er iemand die de afwas doet. 

Dan wordt het tijd voor de anti pasti. We maken hapjes uit het vakantiekookboekje van Onno Kleyn of gewoon iets uit de keuken van Ca’Palazzo. We hebben het geluk dat juli en augustus ook de tijd is van de zomertruffel, dus die ontbreekt ook niet. 

Italian style Sushi

De Kids beginnen met het serveren van de anti pasti aan het zwembad. De rollen zijn eens omgedraaid. Zo vanaf vijf uur wordt ook het vuur van de houtoven gestookt. Meestal een klus die een van de vaders met wat kids op zich nemen. Daar past ook wel een hapje en een drankje bij. De hitte van het vuur moet diep in de stenen van de oven trekken, zodat we prachtige pizza’s kunnen toveren.

Iedereen is klaar voor de pizza-avond

Zelf ook de bestelling opnemen en zelf ook de pizza uitrollen en beleggen, hem in de houtoven leggen en presenteren aan de gasten. 
Zo maak je zelf je eigen smily pizza

Nog meer anti pasti. Rolletjes van Courgette

Zo rol je zelf je pizza bij de houtoven van Ca’Palazzo. Het is gewoon even wachten ………….. Pizza!

Soms doen we iets wat we thuis al kunnen oefenen en een levenlang herinneren.

Omdat we pruimen in overvloed hadden te Ca’Palazzo stuurde chef Ben van Beurten ons een recept voor een Chutney.

Er kan er maar eentje de leukste zijn
Je eigen pizza bakken
Vegaburger met truffel
Zelf je pizza in de oven doen

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Testimonials over Ca’Palazzo

Mooie vergezichten geven mooie inzichten De beste publiciteit maak je niet zelf, maar die maakt een ander voor je. Net als je van je tevreden ...
Meer

Arrangement Fietsen is Leuk

Op 25 mei 2009 ontvingen we de Giro d’Italia rond Ca’Palazzo. Het was een monsterlijk zware etappe van 235 km met meer dan 4000 hoogtemeters. ...
Meer

Niets missen?

Blijf op de hoogte van alle Ca'Palazzo evenementen en aanbiedingen, schrijf je nu in op de nieuwsbrief!
Nieuw

Reserveren of vragen?