Doe mee aan de Pizzawedstrijd en misschien word jij wel de winnaar en kun je voor €50,- (of een troostprijs van €25,-) afhalen bij je favoriete Pizzeria bij jullie in de buurt. Klik hiernaast op de foto en je leest er meer over.
Op woensdag 17 februari is er een tussenprijs voor de leukste Carnavalspizza!
Vooral in de schoolvakanties maken we er bij Ca’Palazzo ook graag een culinair feestje van voor de kids. Vanaf 7/8 jaar blijken ze heel goed in staat te proeven aan het vak van Master Chef. Ik ontleen er veel energie aan als ik de kids zo bezig zie en ze hun talenten zie ontwikkelen.Bij Ca’Palazzo mag je niet alleen aanwijzen wat er op je pizza gaat, je mag ook zelf het deeg maken, rollen, zelf bedekken en in de houtoven doen. Je leert zelf verschillende antipasti maken. Zo word je een beetje Master Chef.
Zelf het deeg voor de pizza maken. Begrijpen wat gist is en wat het doet. Als dat klaar is moet het deeg rusten en is het tijd voor de kids voor verkoeling en dus een plons in het grote zwembad. Ondertussen is er iemand die de afwas doet.

Dan wordt het tijd voor de anti pasti. We maken hapjes uit het vakantiekookboekje van Onno Kleyn of gewoon iets uit de keuken van Ca’Palazzo. We hebben het geluk dat juli en augustus ook de tijd is van de zomertruffel, dus die ontbreekt ook niet.

De Kids beginnen met het serveren van de anti pasti aan het zwembad. De rollen zijn eens omgedraaid. Zo vanaf vijf uur wordt ook het vuur van de houtoven gestookt. Meestal een klus die een van de vaders met wat kids op zich nemen. Daar past ook wel een hapje en een drankje bij. De hitte van het vuur moet diep in de stenen van de oven trekken, zodat we prachtige pizza’s kunnen toveren.








