Proefwonen in Italia

Wie bevangen wordt door de Italiaanse Droom doet er goed aan af en toe uit die droom in de werkelijkheid te stappen. In Italië wonen betekent niet altijd een leven zoals op vakantie.

In de meeste gevallen zal een grote investering in Italië andere keuzes in het leven voor een belangrijk deel bepalen. Het kan daarom goed zijn eens te ervaren wat het is om langere tijd en wel buiten de vakantieperiodes te verblijven in Italië. Op die manier ontdek je een ander ook mooi Italië en heb je tijd om je echte woonwensen op je te laten indalen en uit te werken. Met proefwonen bieden we de mogelijkheid om voor een relatief lage prijs voor langere tijd buiten het seizoen in Italië te verblijven. Juist de afgelopen Cornaperiode met alle beperkingen heeft iedereen aan het denken gezet. In het begin waren de Nederlanders bang van het gevaar dat uit Italie zou komen. Wat later was het in de heuvels beter te verblijven dan op het platteland en zeker in de steden van Nederland. In Italie zijn wij in de buurt voor advies. Je verblijft namelijk direct bij ons en zolang de adviezen gegeven kunnen worden bij een aperitief zijn ze zonder kosten. Als het advies gaat “ontaarden” in werk dan maken we daarover vooraf een heldere afspraak. Samen hebben we meer dan 75 jaar ervaring in de bouw en projectontwikkeling. Wijnand Luttikholt en Roel Leene.

Een huis met een hobby

 Als je besluit een tweede huis in het buitenland te kopen of er zelfs je eerste huis van te maken, dan neem je ook vooral jezelf mee naar die nieuwe omgeving. Voor de rest is alles nieuw. Wil je een heel nieuw leven beginnen met nieuwe bezigheden of wil je graag een vliegende start maken met je hobby? Soms is een huis al helemaal klaar voor je (nieuwe) hobby. Er is al een wijngaard(je) met alle noodzakelijke werktuigen, een bijzondere tuin, een bijenpopulatie, paarden en stallen. Of in de omgeving zijn koren, muziekverenigingen, boekenclubs, fietsers of kookclub waarbij je je aan kunt sluiten

Huis met een wijngaard

. Tijdens je proefwonen kom je ermee in contact en wie weet vind je zo sneller maar vooral beter je draai in de Italiaanse droom.

Deel dit bericht

Niets missen?

Blijf op de hoogte van alle Ca'Palazzo evenementen en aanbiedingen, schrijf je nu in op de nieuwsbrief!
Nieuw

Reserveren of vragen?