Agenda Ca’Palazzo 2023

In 2023 staan er weer een aantal bijzondere events en specials op het programma. Op deze pagina zal ik ze melden en bijhouden als er wat nieuws te melden is.

Giro d’Italia 8ste Etappa

Zaterdag 13 mei zal de giro een finish hebben te Fossombrone. Daaromheen een langweekend fietsen rond Ca’Palazzo

Voor Roglioc is het bekend terrein in de Tirreno Adriatico was ook hier de streep getrokken. Hiernaast met zijn vrouw die niet veel later zou bevallen.

Beeldhouwcursus met Will Schropp 17-24 mei

Deze cursus is te boeken via Natuurlijk Reizen

Klik op link hierboven voor meer info

Cantine Aperte 27-28 mei

Het laatste weekend van mei, dit jaar dus tijdens de Pinksteren Pakken vele wijnhuizen wat extra uit om je te ontvangen en vooral te laten proeven. Je koopt bij het eerste wijnhuis een glas en gaat daarmee op pad langs de andere wijnhuizen.

1000 Miglia

Een prachtige optocht van historische racewagens en nieuwe Ferrari’s trekt aan je voorbij. Neem een plekje langs het parcours of bezoek Senigalli waar de karavaan een stop en go heeft.

Mille Miglia mei 2015 Senigallia

Culinair wandelen Rond Ca’Palazzo

21 – 28 Juni & 20-27 September

De reis wordt georganiseerd door Natuurlijk Reizen in samenwerking met Ca’Palazzo

Meer over deze reis vind je hier

Via Natuurlijk Reizen

Met meer dan 2 personen is er een korting pp mogelijk.

Alter-Art festival

6-9 juli

Een festival voor inclusief danstheater. Dit jaar met bijzondere aandacht voor leven met een motorische handicap zoals Parkinson. De Nederlander Marc Vlemmix (voormalig danser bij Scappino) is als ervaringsdeskundige aanwezig.

Hoofdseizoen 15 juli-26 augustus

In deze periode richt Ca’Palazzo zich op gezinnen met oudere kinderen. Lekker samen koken, fietsen en aan het zwembad. Soms een karaokeavond. In Pergola is iedere week een creatieve woensdagavond.

Blooming Festival

8-10 September

Een festival voor digitale kunst, licht en geluid. Op verschillende suggestieve locatie zoals kerkjes, ondergrondse kelders zullen vele artiesten een presentatie geven.

Proeven met Onno Kleyn, Truffel & Wijn 12-17 oktober

Al weer voor de 6de keer neemt Onno je mee in de enogastronomie rond Ca’Palazzo. Op de foto hiernaast worden de wijnen van Matelica besproken met de president van het consorzio di Matelica.

Lees hier meer

(Deze reis is volgeboekt. Maar vanaf 30 september is er wel gewoon truffel)

Nog in te plannen een wandel- en een culinaire reis met Natuurlijk Reizen. Waarschijnlijk in september en begin oktober.

Deel dit bericht

Niets missen?

Blijf op de hoogte van alle Ca'Palazzo evenementen en aanbiedingen, schrijf je nu in op de nieuwsbrief!
Nieuw

Reserveren of vragen?