Voorspoedig 2024

De kortste dag is net achter ons en daarom open ik met een van de mooiste foto’s van 2023 van een invallende nacht. De eerste boekingen voor 2024 zijn alweer binnen en dat zijn er al meer dan ik gewoon ben rond deze tijd. Eerst kijk ik echter met jullie in deze blog nog even terug op 2023 en blik daarin vooruit op 2024.

Ik zit nog te dubben over de prijzen van 2024, want ook in Italië is alles duurder geworden. Maar in ieder geval blijven de prijzen van Ca’Palazzo tot 1 februari nog gelijk. Wie weet zie ik jullie in 2024, ik ga weer mijn uiterste best doen. Nu in ieder geval mooie dagen tijdens de Kerst en Oud&Nieuw en een goed 2024 gewenst vanuit Italie.

Het seizoen sloten we voor de 6e keer af met de special ‘Proeven met Onno Kleyn, Truffel&Wijn’. Ook voor 2024 weer gepland en wel van 16-23 oktober. Meer weten klik dan op deze link.

In 2023 organiseerde Ca’Palazzo twee culinaire wandelreizen voor Natuurlijk Reizen. De reis werd door de deelnemers gelukkig hogelijk gewaardeerd, dus ook in 2024 staan er weer 2 op het programma. Een compilatie van de reis krijg je via deze link. Meer info over de reis vind je via deze link.

Nieuw was dit jaar een Beeldhouwworkshop begeleid door Will Schropp, bekend geworden door zijn Teleac-cursus op de TV. Via deze link zie je Will een toelichting geven. Meer info over de reis vind je via deze link.

Het luxe appartement Petrano is verrijkt met een piano. Via deze link kun je horen hoe die klinkt

En we belegden en bakten samen onze Pizza’s

Sinds 2023 kun je bij Ca’Palazzo niet alleen jezelf opladen, maar ook voor je e-car is er een 11 kw laadpaal.

Na een wat nat voorjaar werd het een lange mooie warme en droge zomer. Ideaal om samen buiten te eten op het terras voor de kapel.

We kookten weer samen met de kids

Ook met groepsreizen is een pizza lunch of avond bij de houtoven een gewaardeerd onderdeel.

Ook met de (e) bikes van Ca’Palazzo maakten we mooie tochten.

Boeken is dus voor 2024 weer mogelijk. De volgende periodes zijn al geheel gereserveerd: 22-29 mei ; 11-18 september ; 16-23 oktober (zie daarvoor de specials) 

15 september 2022 werd Pergola en omgeving getroffen door een enorm noodweer en daarmee gepaard gaande vloedgolf in de twee riviertjes Cinisco en Cesano. Van de aangespoelde stammen maakten twee houtzaagkunstenaars vanaf 15 september twee kunstwerken in opdracht van Ca’Palazzo.

Sander Boom maakte een San Francesco XL en begon 15 september 2023, precies een jaar na de vloedgolf

en zijn sculptuur gelegen onder de Chiesa San Francesco werd op 17 september, de dag van het mirakel van San Francesco, ingezegend door de pater Franciscaan.

Een stam van de grote vloedgolf die Pergola 15 september 2022 trof.

Flavio Favaro een uit de buurt van Turijn afkomstige Italiaanse houtzaagkunstenaar maakt gedurende het eerste truffelweekend in oktober een truffelbank, met links de cavatore met rechts zijn hond die onder de grond naar truffel zoekt.

De volgende periodes zijn al geheel gereserveerd: 22-29 mei ; 11-18 september ; 16-23 oktober (zie daarvoor de specials) 

Een nieuwe initiatief is Creative In Residence. 2024 maakt de gemeente Pergola als onderdeel van de provincie Pesaro onderdeel uit van Peasro2024 culturele hoofdstad van Italie. Klik hier voor info.

De man links kennen de meesten wel, maar rechts is mijn steun en toeverlaat bij Ca’Palazzo en hij begeleidt ook de groepen met bijvoorbeeld wandelaars.

Vraag hieronder via het formulier aanvullende informatie of een boekingsaanvraag.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Testimonials over Ca’Palazzo

Mooie vergezichten geven mooie inzichten De beste publiciteit maak je niet zelf, maar die maakt een ander voor je. Net als je van je tevreden ...
Meer

Arrangement Fietsen is Leuk

Op 25 mei 2009 ontvingen we de Giro d’Italia rond Ca’Palazzo. Het was een monsterlijk zware etappe van 235 km met meer dan 4000 hoogtemeters. ...
Meer

Niets missen?

Blijf op de hoogte van alle Ca'Palazzo evenementen en aanbiedingen, schrijf je nu in op de nieuwsbrief!
Nieuw

Reserveren of vragen?