Italie zonder auto

Aanbieding

Verblijf in 2024

50% korting op fietshuur

In 2024 organiseert Ca’Palazzo samen met Natuurlijk Reizen een aantal groepsreizen, waar ook individueel op ingeschreven kan worden.

Culinair wandelen van 22-29 mei en 11-18 september (Deze weken zijn volgeboekt)

Heb je geen auto of rijbewijs en wil je toch eens naar Italie in het binnenland, dan biedt Ca’Palazzo die mogelijkheid. Met Natuurlijk Reizen, individueel of je eigen groepje. Vraag naar de mogelijheden voor 2024 tot en met oktober. 22-29 mei, 11-18 september,15-22 oktober is reeds volgeboekt.

Fietsen is leuk, maar hoe doe je dat in het binnenland van Italië zonder met je eigen vervoer te komen? 

Ca’Palazzo biedt de mogelijkheid van een transfer van vliegveld (Ancona, Perugia) of treinstation (Marotta of Fabriano) naar de accommodatie. Ook kun je daar opgehaald worden met fietsen, zodat de bus de bagage meeneemt en jezelf per fiets naar de accommodatie gaat. Voor de boodschappen kun je meerijden naar het stadje.

Opgehaald van de luchthaven en als afsluiting de KOM Ca’Palazzo.

Ca’Palazzo heeft een voordelig verhuurtarief voor gasten beschikt over 6 racefietsen, 15 mtb’s en 4 e-bikes. Een Fiat Ducato maxi transport bus en een 8 persoons Volkswagen Caravelle. Voor grotere groepen kunnen we lokaal een minibus inhuren.

Een auto huren op de luchthaven is duur geworden. En als je weinig gebruik maakt van de auto is het al snel voordeliger je te laten halen en brengen. Eventueel kan in Pergola af en toe een auto voor een dagje gehuurd worden. In ieder geval kun je vrijwel dagelijks meerijden naar Pergola of Cagli voor het doen van boodschappen of gewoon een koffie en een stadswandeling. In overleg kun je ook eens een dagtocht in de minibus maken naar bijvoorbeeld Gubbio, Urbino, Fano of het strand. 

Lunchen in de wijngaard van Villa Ligi

Vanuit Ca’Palazzo kun je direct een aantal mooie hikes maken door de velden, naar Pergola, Rocca Fenigli. Met de (e)bike en de racefiets is je actieradius natuurlijk weer een stuk groter. 

Aan het grote (7*18) zwembad is het goed toeven met een prachtig uitzicht over de vallei naar de ondergaande zon en de Apennijnen. Als het water nog wat koud is, is het heerlijk in combinatie met de hottub. 

Wil je in het laagseizoen langer dan een week blijven vraag dan naar de korting.

Hiken rond Ca’Palazzo
A pool with a view

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Testimonials over Ca’Palazzo

Mooie vergezichten geven mooie inzichten De beste publiciteit maak je niet zelf, maar die maakt een ander voor je. Net als je van je tevreden ...
Meer

Arrangement Fietsen is Leuk

Op 25 mei 2009 ontvingen we de Giro d’Italia rond Ca’Palazzo. Het was een monsterlijk zware etappe van 235 km met meer dan 4000 hoogtemeters. ...
Meer

Niets missen?

Blijf op de hoogte van alle Ca'Palazzo evenementen en aanbiedingen, schrijf je nu in op de nieuwsbrief!
Nieuw

Reserveren of vragen?