Italie zonder auto

Aanbieding

Verblijf vanaf eind augustus 2023

15% korting en 50% op fietshuur

In 2023 organiseert Ca’Palazzo samen met Natuurlijk Reizen een aantal groepsreizen, waar ook individueel op ingeschreven kan worden.

Beeldhouwcursus van 17-24 mei.

Culinair wandelen van 21-28 juni en 20-27 september. (Deze weken zijn volgeboekt)

Heb je geen auto of rijbewijs en wil je toch eens naar Italie in het binnenland, dan biedt Ca’Palazzo die mogelijkheid. Met Natuurlijk Reizen, individueel of je eigen groepje. Vraag naar de mogelijheden van eind augustus tot en met oktober. 20-27 oktober en 11-18 oktober is reeds volgeboekt.

Fietsen is leuk, maar hoe doe je dat in het binnenland van Italië zonder met je eigen vervoer te komen? 

Ca’Palazzo biedt de mogelijkheid van een transfer van vliegveld (Ancona, Perugia) of treinstation (Marotta of Fabriano) naar de accommodatie. Ook kun je daar opgehaald worden met fietsen, zodat de bus de bagage meeneemt en jezelf per fiets naar de accommodatie gaat.

Opgehaald van de luchthaven en als afsluiting de KOM Ca’Palazzo.

Ca’Palazzo heeft een voordelig verhuurtarief voor gasten beschikt over 6 racefietsen, 15 mtb’s en 4 e-bikes. Een Fiat Ducato maxi transport bus en een 8 persoons Volkswagen Caravelle. Voor grotere groepen kunnen we lokaal een minibus inhuren.

Een auto huren op de luchthaven is duur geworden. En als je weinig gebruik maakt van de auto is het al snel voordeliger je te laten halen en brengen. Eventueel kan in Pergola af en toe een auto voor een dagje gehuurd worden. In ieder geval kun je vrijwel dagelijks meerijden naar Pergola of Cagli voor het doen van boodschappen of gewoon een koffie en een stadswandeling. In overleg kun je ook eens een dagtocht in de minibus maken naar bijvoorbeeld Gubbio, Urbino, Fano of het strand. 

Lunchen in de wijngaard van Villa Ligi

Vanuit Ca’Palazzo kun je direct een aantal mooie hikes maken door de velden, naar Pergola, Rocca Fenigli. Met de (e)bike en de racefiets is je actieradius natuurlijk weer een stuk groter. 

Aan het grote (7*18) zwembad is het goed toeven met een prachtig uitzicht over de vallei naar de ondergaande zon en de Apennijnen. Als het water nog wat koud is, is het heerlijk in combinatie met de hottub. 

Wil je in het laagseizoen langer dan een week blijven vraag dan naar de korting.

Hiken rond Ca’Palazzo
A pool with a view

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Voorspoedig 2024

De kortste dag is net achter ons en daarom open ik met een van de mooiste foto’s van 2023 van een invallende nacht. De eerste ...
Meer
Stadswandeling Urbino

Wandelen met Natuurlijk Reizen

Ca’Palazzo biedt via Natuurlijk Reizen een aantal all inclusive wandelvakanties aan. Het zijn actieve vakanties waarin soms de nadruk op het wandelen ligt maar soms ...
Meer

Niets missen?

Blijf op de hoogte van alle Ca'Palazzo evenementen en aanbiedingen, schrijf je nu in op de nieuwsbrief!
Nieuw

Reserveren of vragen?